Ronaldos danske flirt

Hvor kommer historierne fra? Ja, nogle gange er det så ”nemt”, at telefonen bare ringer. Sådan var det i 2016, da en årvågen ungersvend lurede, at selveste Ronaldo havde sendt modellen Maria et like på hendes instagram-profil.

Og da man efterfølgende kunne se skønheden sidde på tribunen på Estadio Santiago Bernabéu for at overvære Real Madrid og Ronaldo banke modstanderen Sporting de Gijón med hele 5-0, så var den historie sådan set klar.

Jeg ville dog gerne have den bekræftet, men Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro er ikke sådan en man lige ringer til.

I stedet måtte jeg koncentrere mig om labre Maria, som var 24 år, og også hed Kassandra. Det viste sig hurtigt, at hun var norsk, men havde boet en del i København. Hun havde tidligere været kæreste med reality-hunken Marc Ciano fra blandt andet ”For lækker til love” og ”Paradise Hotel”. 

Maria Kassandra havde også vist sine ynder i det danske mandeblad M!, så trods norske og græske aner, så var hun stadig ”Ronaldons danske flirt”.

Hun svarede på klingende dansk, da jeg fangede hende på telefonen, men informationer var der ikke meget af.  Hun havde også en ide om, at SE og HØR skulle betale hende for at stille op til interview.  Maria var i Norge, men jeg fik listet ud af hende, at hun i den kommende weekend skulle til København for at deltage i en fest for Bloggers Delight. 

Så var det bare om at smøre charmen på, tænkte jeg. Jeg ville prøve at lokke hende til et interview, når hun alligevel var i København.

Selv om hun fastholdt, at hun ikke havde noget at sige – og ikke havde tid.

I mellemtiden havde andre luret nyheden. Maria sagde ikke ret meget, men bekræftede over for de norske medier, hvad man alligevel kunne se på instagram.

Nu var det endnu vigtigere at komme videre med historien – og få ord, som det hed på redaktionen.

SE og HØR havde på ingen måde overvejet at dække bloggerfesten på Radisson Blu Scandinavia Hotel lørdag aften, men jeg aftalte med redaktionschef Jan Schmidt, at jeg ville gøre forsøget.

På hotellet mødtes jeg med fotograf Dan Mariegaard, som ud over at være en dygtig fotograf også godt kan lide, når opgaven ikke er helt som alle de andre.

Og så var han en super rar kollega.

Vi gik i restauranten og spiste en god bøf, mens vi snakkede videre.

Dagen før havde jeg sms’et med Maria, som stadig var lidt stresset.

Jeg sendte også et billede af mig selv, så hun ville kunne genkende mig i virvaret, der hurtigt opstår til den slags events.

Festen var på hotellets førstesal, og de øvrige fotografer stod klar foran pressevæggen til at knipse alle de smukke bloggere i deres flotteste skrud.

Dan fotograferede også nogle gæster, selv om vi godt vidste, at billederne nok ikke kom i bladet. Og da jeg kunne forstå, at Maria Kassandra nærmede sig, listede vi ned i stueetagen, hvor vi kunne få modellen for os selv, og uden nysgerrige kolleger.

Den flotte pige ankom sammen med modelkollegaen Julie Prokopenko, som ud over et hav af Miss-titler også var kæreste med fodboldspilleren Jamil James Fearrington, der tidligere havde været sammen med modellen Sarah Louise Christiansen.

Den danske vinkel var stadig tip-top.

Jeg tror faktisk, Maria var lidt begejstret for opmærksomheden. I hvert fald var hun vældig sød og smilende.

-Han er sød, sagde hun sødt smilende om den portugisiske verdensstjerne.

Hun havde allerede mærket opmærksomheden omkring hende og Ronaldo, og var ret påpasselig med ikke at være for åbenmundet.

Men hun bekræftede igen kontakten via instagram, hvor Ronaldo i første omgang bare havde liket, fordi hun var lækker.

Siden skrev de to lidt sammen, og så var det, Ronaldo inviterede hende til Madrid for at se fodbold.

-Så let er jeg altså heller ikke, men han tilbød, jeg kunne tage en veninde med, og så tænkte jeg, det var en fed mulighed, grinte Maria.

Og afslørede, at hun faktisk ikke interesserede sig det mindste for fodbold.

Mit næste spørgsmål var selvfølgelig, hvor meget kissemisse, det blev til efter kampen, men den røg modellen ikke på. Hun ville heller ikke kommentere den enorme buket røde roser, man efterfølgende kunne se på hendes instagram.

Maria, som af venner og veninder aldrig blev kaldt andet end Mia, svarede bare endnu engang.

-Han er sød. Og han var meget opmærksom, da vi mødtes…

Vi sagde tak og lod hende fortsætte op ad trappen til den røde løber og aftenens fest.

Forsidehistorien var hjemme, selvfølgelig ledsaget af et par gode modelbilleder.

Ronaldo scorer Københavner-pige

SE og HØR fandt hende

VILD MED MIA